Tips voor ouders tegen overgewicht kinderen – Stevia

Tips voor ouders tegen overgewicht kinderen – Stevia

Ingrid Stieber No Comment
Afvallen Bewegen Dieet Kinderen

Winter!

Overgewicht en obesitas is het gesprek van de dag, je kan geen radio/tv aandoen en krant openslaan of het gaat over kinderen met overgewicht. Naast goed en gezond eten is het super belangrijk om te bewegen. Dus waar wacht je op, ga naar buiten en geniet van het mooie puur Hollandse winterweer!

mooi winterweer voor stamppot en spruitjes enzo

ijs en sneeuwpret voor kinderen in heel Nederland

Sneeuw, ijs, zon, een ideale combinatie om erop uit te  gaan. Tijd  voor de eerste schaatsslagen, sneeuwballen gooien, sleetje rijden en een lekkere wandeling te maken. Kleed je warm aan, muts op, handschoenen aan en ga naar buiten. Het ijs is nog niet overal betrouwbaar, dus kijk goed uit waar je wel en en niet het ijs op kan en ga alleen op officieel goedgekeurd ijs.

 Hier in Amsterdam staan de kinderen op de bevroren vijver in het Vondelpark. De bruggen over de grachten in de Jordaan zijn nu afdalingen voor sleetje rijden en er wordt volop sneeuwballen gegooid.

 Na heerlijk buiten te zijn geweest is het tijd voor iets warms. Denk aan appeltjes uit de oven met een beetje kaneel erover. Of warme chocolademelk waarvan je de suiker vervangt door stevia.

Stevia is afkomstig van een plantje uit Zuid-Amerika. Je kan het plantje kopen bij diverse tuincentra, als je de blaadjes heel fijn hakt dan kan je het in de yoghurt doen ipv suiker.

Stevia is 100x zoeter dan suiker, puur natuur, bevat geen calorieën en beïnvloedt niet de bloedspiegel. Viva Stevia! Ook te koop als “suiker”klontjes en druppels bij de natuurvoedingswinkel en supermarkt, o.a. Albert Heijn.

Monique Harthoorn is coach van Lekker Pûh!!! en heeft een praktijk in Amsterdam en Hilversum. Voor informatie over een gezond gewicht bel/mail Monique op 06/25587567 of een van de andere consulentes van Lekker Pûh!!! Zie www.lekkerpuh.net

Stevia zoet zonder gevaar. kinderen zonder overgewicht

 

 Woon je niet in Amsterdam? Kijk dan hier voor een gewichtsconsulente van Lekker Pûh!!! bij jou in de regio.

Ook zijn wij, gedurende heel 2012,  de begeleiders van de gezinnen die meededen aan  Help! ons kind is te dik. Voor tips en info kijkt u op onze hulpsite

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lekker Puh!!!

Advies en Begeleiding van uw Kind naar een gezond gewicht Deze Blog is een initiafief van Ingrid Stieber. van LekkerPuh.net
U kunt hier informatie lezen over leuke manieren om Kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen gezonde gewicht.
Op een ontspannen manier maar wel effectief bewegen hoort daar ook bij.

Updates via E-mail ontvangen?
Voer je email adres in:

Site updates ontvang je via FeedBurner