Nieuw digitaal blad over eten naar een gezond gewicht – Speciaal voor jongeren

Nieuw digitaal blad over eten naar een gezond gewicht – Speciaal voor jongeren

Ingrid Stieber No Comment
Afvallen Bewegen Kinderen Overgewicht

Als consulente van Lekker Pûh!!! zie ik per week veel jongeren en hun ouders. Het contact dat er tijdens de consulten wordt opgebouwd is bijzonder en ik zie daarom mijn job al 5 jaar als het leukste werk van de wereld.

Luisteren naar de verhalen van jongeren, leuke oplossingen bespreken  en belangstelling hebben voor de dagelijkse belevenissen van de kinderen vullen de spreekuren.

Tijd voor trendy tips, praktische weetjes en stoere sport-uitjes blijft er vaak niet over. Daardoor ontstond het idee van dit digitale blad Leesvoer voor Verbeteraars waarin alle info die blijft liggen als leesvoer wordt doorgegeven.

Omdat ik mij erger aan de dagelijkse uiting in de media over de jongeren van tegenwoordig,  waarin kinderen vaak als chillende, luie, volgegeten negatievelingen worden omschreven, is er als positieve tegenhanger gekozen voor het woord Verbeteraars. Ik ken immers voornamelijk  leuk jongens en meiden met goede bedoelingen, met respect voor de mensen om zich heen en met oog voor de natuur. Stuk voor stuk zijn “de jeugd van tegenwoordig” sprankelende jonge mensen met eigen positieve verwachtingen voor de toekomst en met levenslust.

geen dieet voor jongeren maar goed en lekker eten

Haal uit deze zomer wat erin zit!!! Lees hier leesvoer!!! Warme groet, Ingrid Stieber

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lekker Puh!!!

Advies en Begeleiding van uw Kind naar een gezond gewicht Deze Blog is een initiafief van Ingrid Stieber. van LekkerPuh.net
U kunt hier informatie lezen over leuke manieren om Kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen gezonde gewicht.
Op een ontspannen manier maar wel effectief bewegen hoort daar ook bij.

Updates via E-mail ontvangen?
Voer je email adres in:

Site updates ontvang je via FeedBurner