Een voorjaar vol bijzondere smaken is een avontuurlijke kick voor kids – met Lekker Pûh!!!

Een voorjaar vol bijzondere smaken is een avontuurlijke kick voor kids – met Lekker Pûh!!!

Ingrid Stieber No Comment
Afvallen Dieet Help! Ons kind is te dik Kinderen

Ook bij Lekker Pûh!!! waait een frisse wind naar binnen. De deur staat open, het zonnetje schijnt.  Diana Omta, van Lekker Pûh!!! Zwolle en Noordoostpolder/Urk is er klaar voor om de kinderen te begeleiden naar een goed en gezond gewicht. Dit doet zij via de vrolijke methode van Lekker Pûh!!!

Lekker Pûh!!! is lekker veel en gezond eten, en is zeker geen dieet. Met het voorjaar voor de deur komen ook de lekkere zomergroenten en fruit weer in de winkel te liggen. De eerste aardbeien zijn al weer gegeten. Vol vitamine C. Waarom is een aardbei eigenlijk rood???

Omdat de eerst de aardbei moet groeien en als de grote van de aardbei goed is krijgt de vrucht van uit de wortels van de plant zijn rode kleur.

 Maar wist je ook dat er eetbare bloemen bestaan?

Zelfs de madeliefjes die in het gazon groeien en bloeien kan je eten en bevatten veel vitamine C! Je kan ze natuurlijk ook aan je moeder geven, die wordt er ook altijd blij van.

De Oost-Indische Kers kleurt je bord erg leuk, en is heerlijk bij aardappel gerechten en in de salade. Blaadjes van munt zijn lekker in je water, maar ook bij aardbeien en in vruchtensalades. Bloemblaadjes van Thijm kleurt weer leuk bij tomatengerechten en de bloemblaadjes van de Begonia geeft een fris pikante en peperige smaak.  

Kortom, er is zoveel meer te proeven als de gewone dingen die we mee krijgen naar school of wordt neergezet bij een verjaardag. Ga de uitdaging aan met je kind en groei samen naar het gezonde gewicht. Meld hem/haar nu aan bij Lekker Pûh!!! en ga met een gezond gewicht de zomer in.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lekker Puh!!!

Advies en Begeleiding van uw Kind naar een gezond gewicht Deze Blog is een initiafief van Ingrid Stieber. van LekkerPuh.net
U kunt hier informatie lezen over leuke manieren om Kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen gezonde gewicht.
Op een ontspannen manier maar wel effectief bewegen hoort daar ook bij.

Updates via E-mail ontvangen?
Voer je email adres in:

Site updates ontvang je via FeedBurner