Denk positief – Durf met zelfvertrouwen- Kan het voor jezelf

Denk positief – Durf met zelfvertrouwen- Kan het voor jezelf

Ingrid Stieber No Comment
Afvallen Bewegen Boek overgewicht dieet afvallen Dieet Kinderen Ons kind is te dik

We vieren het 5 jarig bestaan van Lekker Pûh!!! Nederland eigenlijk pas in Juni maar er gebeurt zoveel voor ons in de maand Mei dat we het als een ware feestmaand gaan beleven.

16 mei komt het boek Lekker Pûh!!! uit.

21 mei hebben de 1ste verrassingsdag  Lekker Pûh!!!  van dit jaar voor alle jonge dametjes die het gezonde gewicht afgelopen maand hebben bereikt in regio Rotterdam. Dit zijn er maar liefst 25!

28 mei is de 2e verrassingsdag voor regio Brabant en na de zomervakantie volgen de dagen voor de andere regio’s van Nederland. De verrassingsdag voor alle jongens bij Lekker Pûh!!! is de vet-cool-man-dag in juni op het racecircuit

22 mei is de eerste uitzending van de documentaire reeks KRO XXL waarin Laura Duizendstra wordt gevolgd. Gedurende de opnames groeit ze gestaagd naar haar gezonde gewicht. Tot eind juni is Laura te volgen op de zondagen op ned 3 vanaf 21.20 uur. Naast haar inzet en wil om gezond te eten en zodoende kilo’s te verliezen is vooral de opbouw van haar zelfvertrouwen een opvallende ontwikkeling die weergegeven wordt.

doe durf kan boeken voor zelfvertrouwen bij kinderen

Ik Kan het! geeft zelfvertrouwen voor uw kind

kinderen geen dieet met zelfvertrouwen naar het gezonde gewicht

zonder dieet of afvallen naar het gezonde gewicht

Ik denk positief over mijzelf, durf met zelfvertrouwen, doe het voor mijzelf!!!  zijn al jaren de hoekstenen binnen de methode Lekker Pûh!!! en dat mooie proces is straks te volgen op tv!!!

In “Het boek over jezelf” dat inmiddels sinds het bestaan 5 keer in een hip nieuw jasje is gestoken werken kinderen aan gezonde opdrachten over en voor zichzelf. Een leuke en optimistische kijk wordt zo de grondlegger van echt eigen zelfvertrouwen. Ook voor het zelfvertrouwen van ouders is er fijne ondersteuning om zodoende thuis, zonder dwang of politie agentje spelen soepel de langdurige gezonde leefstijl te kunnen gaan handhaven.

Gedurende het avontuur op weg naar je gezonde gewicht ontvangen kind en ouders informatie over feestdagen, naar een andere klas/school, binnen beweegtips, gezond snoep, tussendoortjeslijst, water, op vakantie, pesten, boodschappen schrappen ( supermarkttips), gezond een dagje uit en andere bruikbare tools op maat van het gezin.

Eenmaal het gezonde gewicht bereikt wacht er een onvergetelijke verrassing voor de kids!  Vandaar de 1ste verrassingsdag in mei waarvan er nog 4 volgen dit jaar.

Zonder dat ouder en kind het bewust merken wordt hun vertrouwenspersoon van Lekker Pûh!!! die zij elk bezoek zien ondersteunt door een team van profs bestaande uit een  jeugdarts, gezinstherapeut, kindercoach en diëtiste . Een consulente van Lekker Pûh!!! heeft naast de basisopleiding gewichtsconsulente de specialisatie gewichtsconsulente en coach voor kind en ouder bij Lekker Pûh!!! afgerond. Daarnaast is zij verplicht alle nascholing gedurende ieder jaar te volgen en elk certificaat te behalen voor deze updates. Door het nastreven van deze hoge kwaliteit moeten wij zo nu en dan plezierig of onplezierig afscheid nemen van  enkele consulentes.

Helaas ontstaat hierdoor inmiddels een grove vorm van plagiaat waarbij de noodzakelijke ontwikkeling van de methode, de supervisie en de ondersteuning van het professionele team niet aanwezig is. Hierdoor zijn er  vanzelfsprekend geen gedeeltelijke vergoeding voor de bezoeken vanuit de verzekering.

Er is gewoonweg geen garantie voor de juiste kwaliteit voor u en uw kind. Vraag daarom altijd of iemand, die zich aanbiedt als zijnde begeleider naar het gezonde gewicht voor uw kind, naar de BIG, BGN of de AGB code en bel uw verzekering om latere teleurstelling te voorkomen en oprecht te kunnen kiezen voor duidelijke en gegronde begeleiding.

Voor meer ondersteuning voor het kiezen van de juiste begeleiding in jullie regio kunt u hier kiezen en contact opnemen. Groningen Zwolle Ens Alkaar Amsterdam Hilversum Weesp Utrecht Nijmegen Arnhem Alphen a/d Rijn Rotterdam Westland Goes Breda Den Bosch Tilburg Eindhoven Roermond- hulp en begeleiding  kinderen met overgewicht

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lekker Puh!!!

Advies en Begeleiding van uw Kind naar een gezond gewicht Deze Blog is een initiafief van Ingrid Stieber. van LekkerPuh.net
U kunt hier informatie lezen over leuke manieren om Kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen gezonde gewicht.
Op een ontspannen manier maar wel effectief bewegen hoort daar ook bij.

Updates via E-mail ontvangen?
Voer je email adres in:

Site updates ontvang je via FeedBurner