Help! Ons kind is te dik – coach Ingrid Stieber van Lekker Pûh!!!

Help! Ons kind is te dik – coach Ingrid Stieber van Lekker Pûh!!!

Ingrid Stieber No Comment
Kinderen

Het 2e seizoen Help! Ons kind is te dik is begonnen op RTL4. Zoals Nicolette van Dam al liet weten via Twitter bedanken we iedereen voor de terechte, lieve en leuke reacties.

En bedankt voor alle vragen! De antwoorden op de meest gestelde vragen zetten we hieronder nogmaals op een rij.

Wat gebeurt er met de gezinnen die meedoen met Help! Ons kind is te dik na de uitzendingen?

Alle gezinnen krijgen een jaar lang intensieve begeleiding van Lekker Pûh!!! Naast mij, Ingrid Stieber, als coach tijdens de opnames is er voor elk gezin een consulente van Lekker Pûh!!! in hun regio. Deze consulente begeleidt volgens de methode Lekker Pûh!!! en is de deskundige vertrouwenspersoon van de familie. Een consulente van Lekker Pûh!!! is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van gezinnen. Zij wordt ondersteund door ons eigen team met  jeugdarts, diëtistes, gezinstherapeut, kindercoach en sportdeskundige. Ook is de consulente verplicht elk half jaar de unieke nascholing te volgen van Lekker Pûh!!!

Een consulente van Lekker Pûh!!! is dus altijd in staat om op een vrolijke haalbare manier de oplossing tegen overgewicht samen met het gezin te zoeken.

 

Waarom blijft Ingrid Stieber  zo rustig tegen de moeder in de 1ste uitzending?

http://www.herhaling.nl/help-ons-kind-is-te-dik/549/

Ik ( Ingrid)  weet: Er is geen ouder die bewust wilt dat hun kind overgewicht heeft. Vooruit kijken en werken aan de mogelijkheden is effectiever dan stil blijven staan wijzen op negatief gedrag van de ouder.  Als een ouder de eigen tekortkomingen zou herkennen zou er ook al veel eerder veranderingen van eet een leefgedrag zijn geweest. De methode Lekker Pûh!!! stuurt ouders en andere familieleden, met de nodige ruimte, tot een oplossing te komen. Deze oplossing ontstaat door onze methodiek, gaandeweg vanzelf en wordt zo de langdurige leefstijl van het gezin.

Op internet vind ik coaches die ook kinderen begeleiden. Is deze begeleiding overal het zelfde?

Nee. Alleen de consulentes op onze originele site zijn in staat om, geheel op maat van u en uw kind, het gezin volgens de methode Lekker Pûh!!! te begeleiden.  Ook voor vragen en informatie kunt u terecht bij een consulente bij u in de buurt.

Kijk ook op de site www.helponskindistedik.nl

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lekker Puh!!!

Advies en Begeleiding van uw Kind naar een gezond gewicht Deze Blog is een initiafief van Ingrid Stieber. van LekkerPuh.net
U kunt hier informatie lezen over leuke manieren om Kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen gezonde gewicht.
Op een ontspannen manier maar wel effectief bewegen hoort daar ook bij.

Updates via E-mail ontvangen?
Voer je email adres in:

Site updates ontvang je via FeedBurner