Gezond Gezin – Omarm de lente!

Gezond Gezin – Omarm de lente!

Ingrid Stieber No Comment
Bewegen Kind en Voeding Overgewicht

Monique, coach Lekker Pûh!!! Hilversum doet het, doe je mee!

Oké het is ’s morgens nog aan de koude kant en grauw, de temperaturen zijn nog niet top en de vogels wat stil. Toch is de lente in aantocht, je voelt, ziet en ruikt het!

Merels fluiten voorzichtig hun lied, bloemknopjes staan op springen, lammetjes dartelen door de wei en de terrassen in bos en park gaan open om dorstige wandelaars te verwelkomen. De lente komt stapje voor stapje dichterbij…

afvallen junior is een kik for kids De lente is het ideale seizoen om op je gezonde gewicht te komen. Net zoals het in de lente, stapje voor stapje gaat, voordat de bloemen stralen en vogels luid zingen, geldt dit ook voor jou! Langzaam maar gestaag ga jij naar je gezonde gewicht. Met het afpellen van je winterkleren zit je straks letterlijk en figuurlijk beter en zekerder in je velletje.

Voor iedereen die iets te zwaar is is de lente het moment om hier voor eens en altijd van af te komen. Ken je dat: vetrolletje hier, vetrolletje daar… snel moe, (te) strakke ’t shirts en broeken die knellen? Dit alles is nu afgelopen we gaan aan de slag met groeien* naar ons gezonde gewicht.

Te beginnen met het schoonmaken van de trampoline en het afstoffen van het waveboard. De voetbal kan ook wat extra lucht gebruiken en we halen tennis en badmintonracket uit de kast. Zeg maar dag tegen het lekker wegkruipen op de bank of lange uren achter de computer zitten, de lente roept!

De lente is pracht (de ene vogel zingt nog mooier dan de andere) en praal (denk aan de Pauw die zijn veren opzet). Dit geldt ook voor alle heerlijke producten die van het land komen in de lente. Rode aardbeien het groen van verse doperwten en peulvruchten en vergeet de, o zo, lekkere, roze radijsjes niet. Ook het asperge seizoen wit en groen is er bijna.

Dus kom op, niet langer dralen, maak een kleurig bord boordevol gezondheid, drink genoeg water en beweeg. Waar wacht je nog op? Nu is de tijd om de lente te omarmen!

Wil jij een beetje hulp bij het bereiken van een gezonde leefstijl, neem dan contact op met Monique Harthoorn, coach Lekker Pûh!!! Hilversum. Tel. 06/25587567, mail: monique@lekkerpuh.net Of met één van de andere consulentes van Lekker Pûh!!!. Lekker Pûh!!! is gevestigd op maar liefst 45 locaties in Nederland.

Ben jij klaar om de lente te omarmen?

  • De groei van een mens is niet constant. In het eerste jaar groei je natuurlijk veel meer dan in latere jaren. Maar ook tijdens je kindertijd groei je niet constant. Het zijn kleine groeispurts afgewisseld met wat stilstand. Dat zijn periodes van weken of maanden. Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen harder groeien in de lente.

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lekker Puh!!!

Advies en Begeleiding van uw Kind naar een gezond gewicht Deze Blog is een initiafief van Ingrid Stieber. van LekkerPuh.net
U kunt hier informatie lezen over leuke manieren om Kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen gezonde gewicht.
Op een ontspannen manier maar wel effectief bewegen hoort daar ook bij.

Updates via E-mail ontvangen?
Voer je email adres in:

Site updates ontvang je via FeedBurner