Begeleiding

Het team van Lekker Pûh!!!
Lekker Pûh!!! bestaat uit een hecht team van zeer gemotiveerde professionals. Openheid, respect en wederzijds vertrouwen vormen de basis van de methode. Elke consulente heeft een persoonlijke motivatie om jongeren met gewichtsproblemen te willen helpen en stimuleren. Vaak ligt daar de eigen ervaring met problemen op het gebied van voeding aan ten grondslag. Daardoor weet elke consulente waar je als jongere met overgewicht tegen aan loopt. Bij Lekker Pûh!!! word je oprecht begrepen! Hier vindt u een consulente van Lekker Pûh!!! bij u in de regio.

Het bekende verhaal:

Er zijn steeds meer kinderen met overgewicht. Op dit moment is al één op de zeven kinderen tussen de 4 en 12 jaar te dik of bijna te dik.

Dat weet inmiddels iedereen. Maar wat nu als dit het probleem is waar ook uw gezin mee te maken heeft gekregen?

Het is niet de bedoeling dat u als ouder, nu u dit leest, een vervelend gevoel krijgt. Deze site  is bedoeld als antwoord op wellicht één van uw vragen als:

Waar komen die extra kilootjes toch vandaan bij mijn kind? Wat gaat er fout?

Het liefst wilt u die vrolijke jeugd en een gezonde toekomst voor uw kind. Als overgewicht dit in de weg staat kunt u gerust en vrijblijvend contact opnemen met één van onze consulentes.

Want samen komen we er echt wel uit. Overgewicht bij de jeugd is een modern probleem en de methode van Lekker Pûh!!! is de simpele oplossing.

Lekker Pûh!!! is speciaal voor jongeren die kampen met overgewicht. Haar doelgroep is kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar. De organisatie van Lekker Pûh!!! bestaat uit consulentes verdeeld over verschillende regio’s in Nederland.

Een consulente motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. Wij zorgen ervoor dat deze adviezen goed zijn in te passen in uw huidige levenswijze. De betrokkenheid van de ouder(s)/verzorger(s) zien wij als van groot belang.

De individuele begeleiding van Lekker Pûh!!! is langdurig intensief en houdt jongeren met overgewicht uit de medische zorgbehoefte.Steeds meer kinderartsen verwijzen de kinderen door naar een consulente van Lekker Pûh!!! in zijn/haar regio.

In de eerste maand zijn de bezoeken aan de consulente wekelijks. Deze bezoeken worden stapsgewijs afgebouwd tot 1x per kwartaal gedurende de groeiperiode van het kind.

Volgens de methode van Lekker Pûh!!! wordt het kind fantasievol geprikkeld om te bewegen en te sporten.

Naast deze professionele hulp is de methode van Lekker Pûh!!! sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. Op basis van de jonge levenservaring leert het kind situaties in te vullen zonder zijn/haar unieke identiteit te verliezen.  Dit veroorzaakt positieve verbazing over zijn/haar kunnen. Het kind ontdekt de eigen wil, de eigen sterke kanten en de bijzondere persoonlijkheid. Dit in combinatie met de spontane wil om gezond te eten, te durven spelen, regelmatig te bewegen en te sporten, vormen de zelfverzekerde diepgewortelde pijlers voor een

optimaal leven, het juiste gewicht en …levenslust.

Advies en begeleiding

Om die negatieve spiraal en gemoedstoestand om te draaien naar een gezond gewicht, plezier en zelfvertrouwen, kan  je altijd om hulp vragen bij ons zeer ervaren team. Professionele hulp die je kan helpen om ervoor te zorgen dat jij als kind en u als ouder plezierig samen kunnen werken en het gezonde gewicht zonder dieet te bereiken.

In een motiverend gezinssamenspel ervoor zorgen dat uw kind weer vol zelf vertrouwen en met een gezond lichaam en geest in de wereld rondstapt. Nu en later….

Wilt U meer weten over Lekker Puh!!! en in contact komen met een van de Consulentes bij U in de buurt, kijk dan eens op  Dé site voor Kinderen met Overgewicht, LekkerPuh.net

Advies en Begeleiding Kind en Overgewicht

Ingrid Stieber van Lekker Puh!!!

Lekker Puh!!!

Advies en Begeleiding van uw Kind naar een gezond gewicht Deze Blog is een initiafief van Ingrid Stieber. van LekkerPuh.net
U kunt hier informatie lezen over leuke manieren om Kinderen zich bewust te laten worden van hun eigen gezonde gewicht.
Op een ontspannen manier maar wel effectief bewegen hoort daar ook bij.

Updates via E-mail ontvangen?
Voer je email adres in:

Site updates ontvang je via FeedBurner